Anda Dealer Public Gold? Rugi jika anda tiada auto-personalised website sendiri untuk menyampaikan maklumat terkini

Apa itu auto-personalised website?

“Auto” bermaksud content website akan dikemaskini secara automatik, jadi anda tak perlu mengemaskini sendiri dan bimbang content tak dikemaskini dengan cepat. Antara content yang dipaparkan di website ialah harga semasa emas dan perak, maklumat asas yang penting seperti kelebihan menyimpan emas, harga emas dunia yang dipaparkan live, video preview produk terkini dan gambar produk-produk emas dan Perak.

FAQ juga disediakan untuk berkongsi jawapan atas soalan-soalan yang sering dikemukan oleh ahli atau prospek.

Fungsi “Personalized” membolehkan dealer meletakkan profile dan kata aluan sendiri dalam website ini. Juga boleh menyesuaikan mesej tertentu untuk berkomunikasi dengan pelanggan. Website ini juga mempunyai fungsi yang membolehkan prospek daftar sendiri menggunakan link anda. Fungsi ini sangat mudah untuk dealer dan juga prospek kerana ia satu fungsi “online self-service” yang sangat cekap.

Initiatif ini adalah di bawah PublicGold.me Affiliate Program yang memberi kemudahan kepada ramai dealer Public Gold yang tidak ada kepakaran untuk membuat website sendiri.

Saya amat mengalu-ngalukan kepada semua dealers yang masih belum ada website sendiri untuk register secepat mungkin dan menggunakan kemudahan ini sebagai satu alat (“tool”) untuk memudahkan urusan anda sebagai dealer Public Gold.

Dengan adanya website berserta profile dealer sendiri, ia boleh meyakinkan prospect dengan lebih mudah.

Hakikatnya, bukan semua boleh buat website sendiri. Bila dah ada pun, bukan semua ada masa untuk mengemaskinikan website dengan maklumat terkini.

Jom tonton video ini dan dengar apa kata mereka yang sudah punya website ini.

Sekiranya berminat klik link di bawah dan register utk dapatkan website ini.

https://publicgold.me/?aff=PG00154627

Sekiranya ada apa-apa soalan boleh terus berhubung melalui link whatsapp yang dipaparkan di website ini. Semoga berjaya!