Peluang Bisness Tanpa Modal untuk Semua Ahli

Semua ahli berdaftar, walaupun bukan Dealer juga berpeluang menjana pendapatan pasif melalui perniagaan sendiri menggunakan semua produk yang terdapat di platform PG Mall.

PG Mall adalah satu-satunya pusat beli-belah online tempatan terbesar Malaysia yang menggunakan konsep “ConsuMerchant” iaitu konsep pengguna dan peniaga. Konsep ConsuMerchant membolehkan semua pelanggan yang berdaftar untuk menjadi peniaga dan menjana pendapatan secara online dengan berniaga barangan-barangan yang terdapat di platform PG MALL. Caranya sangat mudah, tonton video di bawah untuk faham konsep ConsumMerchant.

Konsep ConsuMerchant PG MALL membolehkan pelanggan yang berdaftar (peniaga) buat duit dari rumah secara online dengan bisnes tanpa modal. Sangat mudah, tidak perlu buka kedai yang memerlukan modal yang besar, terpaksa sediakan duit pusing modal dan sebagainya, tak perlu bayar sewa kedai, dapatkan stok, membayar gaji pekerja, perlu keluar duit untuk biayai kos marketing dan promosi, juga pelbagai kos yang lain. Tempoh untuk dapat balik modal pula mungkin memakan masa yang lama.

Berbeza dengan perniagaan melalui konsep ConsuMerchant PG MALL dengan adanya kedai tersedia, tak perlu keluar modal, bayar gaji pekerja, bayar sewa kedai, tidak perlu bimbang barang tidak terjual, tiada kos untuk berniaga, hanya perlu promosikan barangan di PG MALL untuk menjana pendapatan pasif sepanjang hayat.

Pendapatan Pasif Melalui PG Mall.

Setiap pelanggan yang berdaftar di PG Mall berhak mendapat kempen Shop, Share dan Earn dimana apabila mereka (introducer) berkongsi pautan rujukan (referral link) kepada prospek pelanggan seperti rakan-rakan, keluarga atau bahkan kepada sesiapa saja melalui group whatsapp, mereka akan mendapat pulangan tunai sebanyak 0.5% dari jumlah pembelian per transaksi.

Mekanisma yang sama berlaku untuk pelanggan baru yang juga berkongsi referral link mereka kepada pelanggan baru yang lain. Walaupun terdapat banyak peringkat pelanggan baru yang mendaftar, introducer akan mendapat pulangan tunai sebanyak 0.5% dari jumlah pembelian rujukan tahap pertama dan kedua sehingga 5 tahap ke bawah.

Barang-barang PG Mall termasuk semua item dari store utama iaitu PG Jewel, PG Museum, Aurora Italia serta semua store yang lain di dalam platform PG Mall. Di bawah adalah langkah-langkah yang anda mesti buat untuk menjana pendapatan pasif tanpa modal dari PGMall

  1. Mesti ada akaun pelanggan PGMall dahulu. Daftar secara percuma sebagai pelanggan biasa yang dipanggil shopper Bagi shopper biasa anda akan terima cash back 0.5% dari setiap belian barang sendiri di PGMall.my, tanpa keluar apa-apa modal. Jika anda rajin SHARE dan ajak rakan lain daftar di bawah referral link anda,dan rakan tersebut juga buat belian di PGMall, maka PGMall akan bayar lagi insentif cash back 0.5% atas belian rakan anda
  2. Setiap pelanggan yang anda daftar dalam PGMall dan terus konsisten buat belian selagi itulah anda akan terima insentif cash back ( lifetime referral cash back )
  3. Jika anda mahu insentif cash back lebih sikit dan ada sedikit modal maka pilih untuk jadi dealer PG sebab bila jadi dealer, insentif dibayar mengikut kategori atau pangkat dealer iaitu Super Shopper , Premium Shopper (juga dipanggil Normal Dealer) dan Elite Shopper (Priority Dealer)
  4. Mereka yang jadi dealer ini berpeluang untuk nikmati insentif cash back sehingga 3.5% total sebab dealer akan ada empayar yang lebih besar.
  5. Apa tips nak ajak rakan daftar dan beli di PGMall. Senang saja Boleh share promosi produk yang diiklankan di PG Mall atau promosi produk yang di kongsikan dari group anda dan letak referral link masing-masing. Share produk hotday sales, kebanyakan produk hotday sales ini harga diskaun yang sangat banyak. Share barang yang anda sendiri beli, kerana sudah tentu barang pilihan anda adalah barang yang telah terpilih, dari segi kos dan kualiti. Lepas shopping sila SHARE, bila sudah dapat barang SHARE, bila guna barang juga SHARE (Air Fryer, Pressure Cooker, Vacuum, etc)
  6. Di PGMall tidak ada sebarang risiko hilang modal malah percuma saja PGMALL bagi cash back insentif sekiranya kita rajin share dan pelanggan yang kita share ada buat belian
  7. Pilih saja produk mana yang kita suka untuk share, paling senang sekali yang kita pakai, kita makan, kita guna.

SHOP : SHARE : EARN

DAFTAR PERCUMA SAJA !!! Daftar di sini untuk memulakan business anda

bit.ly/RegisterPGMallYSR

Setelah mendaftar anda akan mendapat insentif bagi setiap pembelian anda sendiri atau pembelian orang yang berdaftar di bawah anda, mengikut kategori keahlian anda:

Shopper cash back 0.5%
Super Shopper 1.0%
Premium Shopper 1.5%
Elite Shopper 2.0%