Pengasas Public Gold Dato’ Wira Louis Ng lancarkan “ConsuMerchant Book” Vol2: Kisah-kisah Kejayaan.

Ini adalah pelancaran kedua dalam siri ConsuMerchant yang berjaya, mempamerkan kisah kejayaan dan ketabahan yang menginspirasikan.

Tetamu kehormat pada majlis tersebut termasuklah Yang Amat Berhormat Dato’ Suppiah Manikam, Konsul Kehormat Republik Poland di Pulau Pinang, Encik Jerry Ng, Ketua Pegawai Operasi PGMall, dan pasukan pengurusan Galeri Ilmu, penerbit yang menyertai Dato’ Wira Louis Ng dalam memperkenalkan buku yang luar biasa ini.

Ia memaparkan kisah kejayaan daripada pelbagai individu yang telah mengatasi cabaran dan mencapai pencapaian yang tinggi.

Buku ini berfungsi sebagai sinar harapan dan motivasi untuk bakal pemimpin perniagaan, menonjolkan perjalanan yang mengubah hidup—daripada suri rumah dan pelajar kepada jurutera dan doktor—yang telah mencapai kebebasan kewangan dan pertumbuhan peribadi (personal growth) melalui model perniagaan ConsuMerchant.

https://www.dagangnews.com/article/pengasas-public-gold-dato-wira-louis-ng-lancarkan-consumerchant-book-vol2-kisah-kisah-kejayaan-37917