Promo Jan – Mar 2022

Anda alami masalah untuk buat simpanan? Simpanan untuk kahwin, beli rumah, beli tanah, dan lain-lain? Ya betul ramai ada simpanan duit, tapi bila dah terkumpul banyak, ada saja nak dibelanjakan. Itulah simpanan dalam bentuk duit memang susah nak melekat.

Nak cuba cara lain tak? Ramai dah cuba memang menjadi. Nak tahu kenapa? Emas ada aura, aura emas bila kita dah mula simpan, asyik nak tambah lagi, asyik nak tambah dan tambah lagi. Beli emas tak rugi, yang rugi bila tak faham kelebihan emas dan tak mula-mula lagi.

Jadi mula sekarang kerana kita juga perlu masa untuk mengumpul. Lagi satu tak rugi sebab bukan kita belanjakan kepada liability, atau kita habiskan duit semua untuk perkara bukan keperluan! Emas diklasifikasi sebagai aset (harta) kerana nilainya yang meningkat dalam sesuatu jangka masa. Lagi lama simpan lagi bernilai.

Bayangkan yang dah menyimpan dari tahun 2000, masa tu harga emas rm35/g. Hari ini 04 Januari 2021 harga emas rm266/g. Nak cuba ? Pilih kami kerana ada double bonus cabutan bertuah 1 gram gold bar dan siapa cepat dapat rebate juga. Jom jangan tunggu lagi, masa itu emas. Mula sekarang, bukan mula bulan depan, tahun depan, mula sekarang.

Mudah, klik link bawah untuk daftar percuma dan saya akan bantu anda mengambil langkah seterusnya sebagai penyimpan atau pelabur emas.

https://publicgold.me/shuhaidaramli