Promosi FB Live 24 Oct – 28 Oct 2021

Sempena FB Live En. Syukor Hashim, ada offer yang semua tunggukan iaitu belian emas dengan bayaran secara Easy Payment Plan (EPP) 10X selama 10 bulan.

Offer Tamat: 28 Oktober 2021 12 malam
Dinar : 1 Dinar = RM118 sebulan
*5 Dinar = RM559 sebulan
10 Dinar = RM1117 sebulan

Goldbar Bungamas :
10 gram = RM263 sebulan
20 gram = RM525 sebulan
50 gram = RM1306 sebulan

Dengan belian 5 Dinar atau 10 Dinar berserta pembelian Wealth Card RM200, anda dapat upgrade kepada Dealer Public Gold, seumur hidup, dan boleh diwarisi, secara percuma tanpa yuran keahlian. Ambil peluang untuk mula buat simpanan emas atau buat penambahan simpanan emas dengan EPP10, yang ramai tunggu-tunggu!

Nak tahu kenapa?

Sebab dengan kaedah Easy Payment Purchase EPP10 ini ia memberi kita peluang untuk membuat pembelian emas dengan bayaran 10x. Dengan cara ini bolehlah kita beli gold bar atau dinar yang lebih berat. Boleh bayar sedikit-sedikit untuk miliki grams yang lebih besar. EPP10 juga memberi peluang kepada sesiapa yang mahu upgrade kepada Dealer untuk mendapatkan insentif dealer. Simpanan emas ini ialah untuk jangka masa panjang jadi lebih baik dapat insentif dealer sekurang-kurangnya untuk semua pembelian emas kita.

Kepada sesiapa yang baru nak mula buat simpanan dan mahu menjadi dealer bawah Gold4u network atau yang sudah ada simpanan dan mahu upgrade kepada Dealer anda akan dapat personalised website percuma dan berpeluang menangi cabutan bertuah 1/2 dinar! Anda juga berpeluang memenangi Cabutan bertuah dari Public Gold seperti gambar di atas.

Klik website link di bawah untuk tenguk harga dan produk, atau register secara percuma sekiranya anda belum lagi ada simpanan emas. Jangan lengah lagi ya, kongsikan peluang ini kepada rakan-rakan dan saudara-saudara anda.

https://publicgold.me/shuhaidaramli